Zfermentujte to! - Základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů

Tištěná kniha (2025)

0 % 0 recenzí

339 Kč

399 Kč −15 %, ušetříte 60 Kč

Dodání 3-5 dní

Doprava od 59 Kč Možnosti dopravy Od 1 000 Kč doprava zdarma

Tištěná kniha (2025)

Počet stran
127
Vazba
Brožovaná
Rok vydání
2025
Typ produktu
Tištěná kniha
Kód
61206898
EAN
9788074334238
Nakladatelství
Víkend

O knize  

Fascinující fermentace

Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezonního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti.

Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem.

Zdraví, trvanlivost a kutilství – kvašení je čistá udržitelnost

O autorovi

Hort, Stefanie