Zvěřina - Jak na to

Tištěná kniha (2022)

0 % 0 recenzí

159 Kč

199 Kč −20 %, ušetříte 40 Kč

Dodání 3-5 dní

Doprava od 59 Kč Možnosti dopravy Od 1 000 Kč doprava zdarma

Tištěná kniha (2022)

Počet stran
64
Vazba
Brožovaná
Rok vydání
2022
Typ produktu
Tištěná kniha
Kód
61207455
EAN
9788075412553
Nakladatelství
Vašut

O knize  

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

O autorovi

Mangold, Matthias F.

Další knihy autora