Sestra Vojtěcha Fialová se s námi znovu dělí o to nejlepší ze svého kuchařského umění. Druhý díl její kuchařky je obohacen o recepty na gnocchi, jídla s lilkem a vybrané pokrmy z rybího, telecího a kuřecího masa. Oblíbené jsou luštěniny, pečená zelenina a jídlo prostých lidí – polenta.
Obzvlášť silný vztah má sestra Vojtěcha k domácím receptům na kynuté těsto a na sladkosti z odpalovaného těsta. Pečení koláčků, vánoček a mazanců je pro ni i krásnou společenskou akcí, při níž se na jednom místě sejdou naši krajané žijící v Římě. Chuť její vánočky znají současní papežové i lidé bez domova, na které sestra Vojtěcha nezapomíná ani uprostřed sváteční radosti...
Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.