Vegetariánská kuchařka zejména pro běžné masožravé smrtelníky, kteří si umí hravě poradit s přípravou masitých jídel, zato u těch bezmasých (zatím) netuší, jak je uvařit chutně, pestře a výživově plnohodnotně. Inspiraci čerpá z tradičních i méně tradičních druhů obilovin, pseudoobilovin, luštěnin i dalších zajímavých plodin a naučí vás používat různé druhy zeleniny tak, abyste s nimi vždy vykouzlili skvělá jídla plná živin, chutí i barev.
Je to knížka o jídle, nejen o receptech, která chce podnítit vaši kulinářskou fantazii a pobídnout vás ke kreativnímu experimentování v kuchyni.
V této bezmasé kuchařce najdete 80 vegetariánských receptů, z nichž je navíc 50 bezlepkových a 50 veganských.
Vařit zde budeme z následujících plodin:
• Obiloviny
• Pseudoobiloviny
• Brambory
• Batáty
• Luštěniny
Omlouváme se, ale tyto webové stránky nejsou optimalizovány pro tento prohlížeč. Použijte prosím aktuální verzi prohlížeče Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, popř. Safari.